Kategorier
Catering

Libanesisk catering i Stockholm överraskar

Det finns något som är bättre än att ge bort sin tid, nämligen att beställa en meze från en libanesisk catering i Stockholm. Sällskap och god mat i kombination.

Sara hade pratat med alla på den danska avdelningen på callcentret. Om några dagar var det den nya tjejen Maries födelsedag. Hon var inte bara ny på jobbet utan även ny i Stockholm och kände inte någon. Därför ville Sara göra något speciellt för henne och få Marie att känna sig som en i gänget.

Det hade diskuterats fram och tillbaka innan de kom fram till ett val. De skulle ha en överraskningsfest hemma hos Sara. Hon skulle be Marie att komma över med förevändningen att hon köpt bakelser för att fira Maries födelsedag. Men egentligen skulle alla från gruppen vara där och en underbar buffé vara uppställd.

Smart och gott med libanesisk catering i Stockholm

Sara hade inte på måfå valt en libanesisk catering i Stockholm. Hon visste att Marie gillade libanesisk mat. Först hade hon oroat sig för vad hon skulle välja. Men när hon kontaktade restaurangen visade det sig att de hade en meze. Hon kände igen hummus och falafel så det skulle säkert bli gott.

När dagen kom hade Marie blivit glad över att få komma över till Sara. Alla hade väntat spänt och hoppade till när dörrklockan ringde. När Marie strax därpå klivit in i vardagsrummet hade de alla hoppat fram och ropat grattis. Hennes min hade varit obetalbar. Chock, förvåning och sedan glädje sade allt om hur lyckad överraskningen hade varit.

Ta reda på mer genom att besöka: mazati.se