Kategorier
Catering

Catering Bromma – tips och råd 

I den här texten ska vi titta lite närmare på catering i allmänhet och på catering i Bromma och Stockholm i synnerhet. Catering är ett område där många A) har en förutbestämd uppfattning och B) påfallande ofta har fel i sina åsikter. Det vanliga är att man tänker sig catering i Bromma som ett nödvändigt ont. Man väljer catering som en sista utväg och som ett sätt att själv slippa laga mat vid exempelvis ett bröllop eller ett dop – men där maten i fråga sällan ger några utslag på den kulinariska mätaren. 

Så såg det möjligen ut för några år sedan, men catering i dagens Stockholm är någonting helt annat. Branschen har utvecklats enormt och det handlar dels som mer flexibla lösningar, dels om bättre priser – men framförallt om bättre mat och om ett större urval. 

Så hittar du rätt catering

Idag är catering i Bromma någonting för alla, för alla tillfällen och för alla typer av sammanhang. Det passar lika bra på en firmafest som på ett bröllop – och likväl kan du beställa catering för en hemmafest, en middag eller för ett skönt häng i trädgården med dina vänner. Ett bra val, men där vissa saker kan underlätta. Vi ger här nedan några tips kring catering i Bromma och Stockholm. 

  • Rätt företag. Att branschen i stort har utvecklats innebär inte att alla företag i Stockholm är med på tåget. Var alltid noga med att välja rätt partner för din catering och ha gärna en fysisk kontakt – via telefon eller en ren träff – för att känna in hur personalen känns. Givetvis: välj också utifrån smaker och meny. Vill du ha exempelvis plockmat eller en klassisk trerätters meny så bör du också välja ett företag som kan hantera detta. 
  • Referenser. Kolla alltid upp omdömen på nätet och säkerställa kvalitet genom att kontakta tidigare kunder. En dålig recension säger egentligen ingenting, men börjar det dyka upp 10-20 stycken så kan detta definitivt säga en hel del. 
  • Våga prova! Det finns all anledning att våga prova mat från andra kulturer i samband med att man väljer catering i Bromma. Exempelvis är libanesisk mat som klippt och skuren för att skapa ett skönt häng och ett härligt umgänge. Maten står i centrum, men det handlar om mat man äter tillsammans och umgås genom!