Om oss

Att anordna en fest, ett event eller en tillställning är inte för vem som helst. Man måste vara beredd att ta ansvar, man måste lägga ner extremt mycket tid på planering och på att organisera allt som ska inkluderas – mat, dryck, underhållning, servering – och man måste göra stora uppoffringar. Alla älskar att gå på en fest som är lyckad. Ingen vill delta på en misslyckad sådan – och det är upp till dig att skapa rätt förutsättningar. Därför så passar arrangörskapet inte alla.

Däremot så kan alla lära sig grunderna i att ordna en fest och det är det den här sidan är till för. Vi vill ge våra erfarenheter och vår kunskap vidare. Vi gör detta av den enkla anledningen att vi upplever att många tar sig an en fest på fel sätt. Ingenting ordnar sig automatiskt – allt kräver planering.

Vi har varit på tillräckligt många fester av det misslyckade slaget för att våga säga detta. Vi har dessvärre även själva misslyckats – men lärt oss av dessa misstag.

Vilka är då vi? Ett gäng som jobbat i flera, flera år med catering och med olika events. Vi har kunskap, erfarenhet och vana av både mindre tillställningar och att anordna events för hundratals deltagare. Kort sagt: vi är proffs på allt som rör festen.

Du som läsare ska kunna ta del av guider, fakta, initierade tips, tankar och idéer. Du ska kunna besöka den här sidan och känna att du lärt dig något. Det kan handla om en spännande maträtt, det kan handla om underhållning eller om bordsplaceringen. Vi vill ge dig mer kött på benen och vara en källa av kunskap att ösa ur. Du ska vara den som anordnar den fest som alla minns och vill uppleva igen. Med hjälp av oss så kommer du att lyckas. Välkommen!