Kategorier
Mat

Kombinera mat och direktsändning och besök en sportbar vid Hammarby Sjöstad

Fotboll avnjuts bäst i sällskap med andra likasinnade. På en sportbar vid Hammarby Sjöstad får man dessutom bästa maten och drycken medan målen trillar in.

Det har säkert sagts förr men det tål att sägas igen. Och igen. Och igen. Fotboll ska man inte sitta och glo på i sin ensamhet. Fotboll ska man inte heller se på i sällskap av totalt ointresserat sällskap. Fotboll ska avnjutas i rätt sällskap och man ska dessutom passa på att avnjuta det hela med mat och dryck.

Vilka lag och vilka ligor man föredrar varierar en del och det slutar inte där. Alla cuper som inte får missas och vi hinner inte ens tänka på VM-kval och EM och alla kvalificeringsmatcher. Att resa runt och se allt på plats skulle vara ett heltidsjobb och kosta en eller två förmögenheter så… det finns en sportbar…

Gör kvällen mycket bättre på sportbar i Hammarby Sjöstad

Fotboll är viktigt men vi kan tänka på två saker samtidigt och det gör vi också. Nu talar vi om mat förstås. Nachos och tacos. Med alla tillbehör eller bara de nödvändigaste. Som förstås är precis det just du vill ha. Burgare är också en stadig favorit för många. Med tillbehör av alla slag och kanske en liten efterrätt?

Kort sagt kan man få det bästa av två, eller rentav tre, världar på en sportbar i Hammarby Sjöstad. För vi ska förstås inte glömma bort detta med dryck heller. Öl, vin, alkoholfritt, drinkar? Du väljer vad du tycker passar bäst, till maten och till matchen. Ingen ska behöva gå hem hungrig eller törstig.